ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βάντσικ: «Το μέλλον της χώρας θα κριθεί σε μερικές ημέρες»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ είναι τόσα χρόνια πλέον στην Ελλάδα, που ο ίδιος πλέον την θεωρεί δεύτερη πατρίδα του και ανησυχεί για το μέλλον της χώρας.

Βάντσικ: «Το μέλλον της χώρας θα κριθεί σε μερικές ημέρες»

Ο Πολωνός «θρύλος» του Παναθηναϊκού, μιλάει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και σχολιάζει την κατάσταση στην Ελλάδα. Λέει την γνώμη του για το αύριο και αποκαλύπτει πως θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόζεφ Βάντσικ στην ιστοσελίδα rp.pl

«Το Σάββατο (27/6) όλα έδειχναν φυσιολογικά. Αλλά, σήμερα (29/6) δεν είναι, γιατί επικρατεί μεγάλη ανησυχία μετά το κλείσιμο των τραπεζών. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους περιμένει, φοβούνται ότι θα χάσουν τα χρήματα τους. Προπονούσα δύο σχολές τερματοφυλάκων, στις οποίες τα μαθήματα τελείωσαν. Εγώ δεν έχω αισθανθεί το πρόβλημα, οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους. Η γυναίκα μου πήγε κανονικά στην εργασία της τη Δευτέρα, όπως συνηθίζει.

Με την πρώτη ματιά, όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Όμως, στα μέσα μαζικής μεταφοράς επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος και πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να μαζεύουν προμήθειες. Αγοράζουν μακαρόνια, αλλά, δεν υπάρχει το φαινόμενο των άδειων ραφιών όπως θα συνέβαινε σε περίοδο πολέμου, γιατί τα Lidl και τα Carrefour ανανεώνουν συνεχώς τις προμήθειες τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ούτε μπορείς να το πεις πανικό. Οι απόψεις για το μέλλον της χώρας, διίστανται. Θα διενεργηθεί ένα δημοψήφισμα για την παραμονή στη ζώνη του ευρώ σε μερικές ημέρες. Όσοι έχουν εργασία, υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και όσοι δεν έχουν, επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή.

Προσωπικά, θεωρώ ότι θα ήταν οπισθοδρόμηση για την Ελλάδα μία έξοδος από το ευρώ. Εγώ θα ψηφίσω υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η άποψη ανθρώπων όπως εγώ, δεν επηρεάζουν την πλειοψηφία.

Η Ελλάδα δεν μπορεί έτσι απλά να τεθεί εκτός Ευρωζώνης. Η Ευρώπη θα τη βοηθήσει, σημαντικό ρόλο θα παίξει η επικείμενη συνάντηση ανάμεσα στους κυβερνώντες και στους εκπροσώπους της Ένωσης.

Το μέλλον της χώρας θα κριθεί σε μερικές ημέρες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...