ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα σενάρια για Ραντούλιτσα

Νέα σενάρια που θέλουν τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Νέα σενάρια για Ραντούλιτσα

Νέα δημοσιεύματα κάνουν ξανά αναφορές στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Sportando.com» αναφέρει, πως ο θηριώδης Σέρβος σέντερ, είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του τριφυλλιού, απ τη στιγμή που προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Παράλληλα, τονίζει πως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με σκοπό να κάνει κάποιες συζητήσεις με ομάδες του NBA, όπως έχει δηλώσει ο ατζέντης του.

Ενώ κάνει και αναφορές στο βιογραφικό του παίκτη, από την αγωνιστική παρουσία που είχε στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.