ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα με Λούντζη

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει απόψε την Σερβία, σε ένα ματς όπου θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου, με τον Μιχάλη Λούντζη να είναι αμφίβολος.

Πρόβλημα με Λούντζη

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» και της Εθνικής ομάδας, τραυματίστηκε στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης, όταν χτύπησε τον δεξιό του αγκώνα σε ένα άσχημο πέσιμο.

Η συμμετοχή του 17χρονου στο αποψινό ματς με τους Σέρβους, είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επίσης είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.