ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Όταν υπέγραψε ο «Λόρδος Βύρωνας» (pics, vid)

Σαν σήμερα, την 1η Ιουλίου του 1997, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον τεράστιο ΝΒΑer, Μπάιρον Σκοτ. Οι «πράσινοι» στο τέλος της σεζόν κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από 14 χρόνια.

Όταν υπέγραψε ο «Λόρδος Βύρωνας» (pics, vid)

Ο «μπασκετικός» Παναθηναϊκός, τα τελευταία 30 χρόνια έχει αποκτήσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες, της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη. Μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς, ένας ακόμα αστέρας το κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Την 1η Ιουλίου 1997, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την μεταγραφή του Μπάιρον Σκοτ, «ταράζοντας τα νερά» του Ευρωπαϊκού μπασκετικού χάρτη.

panathinaikos24.gr-Μπάιρον Σκοτ

Ο επί δέκα χρόνια άσος των θρυλικών Λος Άντζελες Λέικερς, μετά και από το πέρασμα του στους Γκρίζλις, ήρθε στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό και παρά τα 36 του χρόνια, απέδειξε με το καλημέρα, πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για να κολλήσει ένσημα.

panathinaikos24.gr-Μπάιρον Σκοτ

Στην πρεμιέρα του με το «τριφύλλι», σκόραρε 30 πόντους απέναντι στον Ηρακλή, ενώ στην Α1 είχε 18,3 πόντους ανά ματς, ενώ στα πλέι οφ, μετά από τους «χλωμούς» ημιτελικούς του Αμερικάνου, το πήρε… πάνω του στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας φοβερά παιχνίδια, με το αλησμόνητο δεύτερο ημίχρονο του 5ου τελικού στο ΟΑΚΑ, όταν μετά τους 4 πόντους του πρώτου μέρους, στο Β΄ ημίχρονο έφτασε τους 19, «καθαρίζοντας» τον «δικέφαλο», βοηθώντας τα μέγιστα να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, μετά από 14 χρόνια.

panathinaikos24.gr-Μπάιρον Σκοτ
panathinaikos24.gr-Μπάιρον Σκοτ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ