ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Κανένας συμβιβασμός με τον Μαρινάκη»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλάει για πρώτη φορά, για όσα γράφτηκαν στην Ελλάδα περί δείπνου και συμβιβασμού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ξεσπάει για τα τερατώδη ψέματα που θεωρεί ότι «δηλητηρίασαν» ακόμα και οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σισέ: «Κανένας συμβιβασμός με τον Μαρινάκη»

Ο Γάλλος γεννημένος σταρ ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τη σύντροφο και το νεογέννητο μωρό τους για ολιγοήμερες διακοπές. Μεταξύ της χαλάρωσης στη δεύτερη πατρίδα του, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος την Ελλάδα, ο Σισέ βρίσκει χρόνο με την πολύτιμη αρωγή της μάνατζερ του στη χώρα μας, Σαμάνθας Αποστολοπούλου να παίξει μουσική σε κάποια clubs και φυσικά να δώσει συνεντεύξεις και να φωτογραφηθεί! Πρόλαβε μέχρι και να δειπνήσει με τους παλιόφιλους Εσιέν και Νίνη όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα.

Επίσης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αποκάλυψη του διαλόγου του με τον Μίκαελ Εσιέν, η σιγουριά για την επιτυχία του Γκανέζου στο τριφύλλι αλλά και η αναφορά του στον Νίκο Πατέρα. Ο Γάλλος υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν απάντησαν στις κλήσεις του και επεσήμανε ότι το 2011 έφυγε με μισή καρδιά από την ομάδα. Σημαντική επίσης η αναφορά του στα προβλήματα στην Ελλάδα.

Τζιμπρίλ Σισέ για τα μάτια σας μόνο!

– Είχες πει ότι θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο αλλά τελικά συμφώνησες με μια ερασιτεχνική ομάδα στη Γαλλία. «Είναι μια συμφωνία για μόλις πέντε παιχνίδια. Θα παίξω για ένα μήνα και θα σταματήσω».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Και μετά τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις; Θα συνεχίσεις το ποδόσφαιρο; «Έχω ένα σόου στην τηλεόραση στη Γαλλία και θα επανέλθω στο ποδόσφαιρο τον προσεχή Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε απόλυτη φόρμα για να παίξω στο επίπεδο που θέλω. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και για το ισχίο μου».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Τζιμπρίλ Σισε εδώ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...