ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάλαγα για Μαυροκεφαλίδη

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ουνικάχα Μάλαγα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Μάλαγα για Μαυροκεφαλίδη

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάλαγα, προς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος ο αθλητής, θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», όπως είχε δηλώσει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος και μετά και την ανακοίνωση της πρόσληψης του  Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο σχεδιασμός της ομάδας του Παναθηναϊκού, έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε σύντομα θα υπάρχουν οι όποιες εξελίξεις.

Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να «κλείνουν» τα «μέτωπα», όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με το θέμα του Λουκά να είναι ένα από τα σημαντικότερα καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος και αν συνυπολογίσει κανείς τις επιδόσεις του στα ελληνικά πλέι οφ, οι «μνηστήρες» θα είναι αρκετοί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.