ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θελάντερ… 2018 (Pics)

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη… βούλα, ο Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με το «τριφύλλι», μέχρι και το 2018. Στόχος του Δανού, οι τίτλοι, όπως ανέφερε στο πρώτο σχόλιο του.

Θελάντερ… 2018 (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με το «τριφύλλι», μέχρι το 2018. Ο Δανός αποτελεί την 5η μεταγραφή των «πράσινων» μέχρι στιγμής, με τον σχεδιασμό της ομάδας να προχωράει βάση σχεδίου.

panathinaikos24.gr-Θελάντερ Ράσμους

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις του Δανού αμυντικού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσμους Θελάντερ. Ο Δανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος παράλληλα που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
panathinaikos24.gr-Θελάντερ Ράσμους

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...