ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Κορωπί για να κεράσει τους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε σήμερα τα γενέθλια του και βρέθηκε στο Κορωπί για να κεράσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Στο Κορωπί για να κεράσει τους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος

Το κλίμα όπως πάντα ήταν εξαιρετικό στο Κορωπί, ενώ έγινε ακόμα καλύτερο όταν πήγε ο Γιάννης Αλαφούζος ώστε να κεράσει για τα γενέθλια του.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού ήθελε παράλληλα να δει την ομάδα πριν την αναχώρηση της για την προετοιμασία, αν και θα είναι στο τελευταίο φιλικό με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, παρέα με τον Τάκη Φύσσα.

Από την άλλη μεριά ο Λεωνίδας Βόκολος θα μείνει στην Ελλάδα, ώστε να κλείσει το θέμα στόπερ και την Τρίτη θα ταξιδέψει και εκείνος για την Ολλανδία.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.