«Έχω δεχθεί πρόταση από τη Μάλαγα, είμαι χαρούμενος για την προσφορά, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πάρω την απόφασή μου. Θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει και με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρέπει να μιλήσω και με την οικογένειά μου, πρικειμένου να πάρω την τελική μου απόφαση. Η πρόταση της Ουνικάχα, είναι η μοναδική που έχω», τόνισε αρχικά ο Μαυροκεφαλίδης.

Εν συνεχεία είπε, πως δεν έχει μιλήσει με τον προπονητή της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα και περιμένει να επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας:

«Θέλω να μιλήσω με τον κόοουτς Πλάθα, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και δεν ξέρω τι θέλει από μένα. Θα περιμένω και θα αποφασίσω, μαζί με την οικογένειά μου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι φρικτή και μπορεί να παίξει ρόλο και αυτό. Η προσφορά της Μάλαγα είναι εξαιρετική, είναι μια μεγάλη ομάδα».

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε δηλώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, πως θα περιμένει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς όσον αφορά τη χώρα και επόμενο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου