ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα μιλήσω με Πλάθα και θα αποφασίσω…»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μιλώντας στη «La Opinion de Malaga», επιβεβαίωσε την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την Ουνικάχα Μάλαγα, τονίζοντας πως όταν μιλήσει με τον κόουτς Πλάθα και μετά με την οικογένειά του, θα πάρει την απόφασή του.

«Θα μιλήσω με Πλάθα και θα αποφασίσω…»

«Έχω δεχθεί πρόταση από τη Μάλαγα, είμαι χαρούμενος για την προσφορά, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πάρω την απόφασή μου. Θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει και με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρέπει να μιλήσω και με την οικογένειά μου, πρικειμένου να πάρω την τελική μου απόφαση. Η πρόταση της Ουνικάχα, είναι η μοναδική που έχω», τόνισε αρχικά ο Μαυροκεφαλίδης.

Εν συνεχεία είπε, πως δεν έχει μιλήσει με τον προπονητή της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα και περιμένει να επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας:

«Θέλω να μιλήσω με τον κόοουτς Πλάθα, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και δεν ξέρω τι θέλει από μένα. Θα περιμένω και θα αποφασίσω, μαζί με την οικογένειά μου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι φρικτή και μπορεί να παίξει ρόλο και αυτό. Η προσφορά της Μάλαγα είναι εξαιρετική, είναι μια μεγάλη ομάδα».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε δηλώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, πως θα περιμένει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς όσον αφορά τη χώρα και επόμενο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.