ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει Μιλουτίνοφ ο Τζόρτζεβιτς

Σέρβικη ιστοσελίδα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον 20χρονο σέντερ της Παρτίζαν, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Θέλει Μιλουτίνοφ ο Τζόρτζεβιτς

Οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν στην ρακέτα και πρώτος στόχος είναι ο Στέφαν Λάσμε, ενώ ακολουθεί ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιθυμεί έναν από τους δύο παίκτες για την ενίσχυση της ρακέτας, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο νεαρός σέντερ (2,14μ.) δεν προορίζεται για βασικός από τον Σέρβο τεχνικό, καθώς όπως είπαμε οι πρώτοι στόχοι για αυτό είναι οι Λάσμε και Ραντούλιτσα.

Ο νεαρός σέντερ της Παρτίζαν, που φέτος επιλέχθηκε στο νούμερο 26 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, θα παραμείνει και φέτος στην Ευρώπη και ο Τζόρτζεβιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «mozzartsport.com» τον θέλει στον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως ο Μιλουτίνοφ είναι στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε 29 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, ο 20χρονος είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7,6 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα σε 9 παιχνίδια στο Eurocup είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ. Τέλος στο πρωτάθλημα Σερβίας αγωνίστηκε σε 19 αναμετρήσεις και είχε 11,9 πόντους και 8,7 ριμπάουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.