ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάπτυξη, κυκλοφορία και… μπόνους Εσιέν (vid)

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεεκ. Δείτε σε βίντεο τον Εσιέν μέσα στο… ειδυλλιακό τοπίο που προπονείται η ομάδα. Αποστολή στο Όστερμπεεκ: Βασίλης Μοιρώτσος.

Ανάπτυξη, κυκλοφορία και… μπόνους Εσιέν (vid)

Την δεύτερη προπόνηση στο Όστερμπεεκ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και ήταν και αυτή κάτω από ήλιο και υψηλή θερμοκρασία. Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» που είχαν έρθει στο ίδιο μέρος πριν από δύο χρόνια είχαν βρει άλλο κλίμα και διαφορετικό καιρό τότε, αλλά φέτος η κατάσταση θυμίζει Αθήνα. Ζέστη και θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν άσκηση «πέντε εναντίον δύο», πριν ακολουθήσουν ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας. Στην ανάπτυξη ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε τρεις διαφορετικούς τρόπους στους ποδοσφαιριστές του. Ο πρώτος ξεκινούσε από την άμυνα, με τη μπάλα να περνάει απ’ όλες τις γραμμές πριν καταλήξει στον ακραίο μπακ, ο οποίος είχε ανέβει και σέντραρε στην περιοχή.

Στον δεύτερο η μπάλα κατέληγε ξανά στους ακραίους μπακ, χωρίς όμως να έρθει σε επαφή ο επιθετικός (που την έδινε στο «δεκάρι» στον πρώτο τρόπο ανάπτυξης), ενώ στον τελευταίο δεν υπήρχε συμμετοχή από το εκάστοτε «δεκάρι» (Πέτριτς, Νίνης και Ατζαγκούν είχαν αυτό τον ρόλο), αφού γίνονταν τρίτοι επιθετικοί και «πατούσαν» περιοχή περιμένοντας τη σέντρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Μπεργκ, Καρέλης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης και Νίνης έκαναν στο τέλος ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δεν αγωνίστηκαν στην άσκηση κυκλοφορίας, ο Στιλ συνέχισε το ατομικό ενώ ο Εσιέν ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε χαλαρό τρέξιμο με τον Φος.

Οι πράσινοι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα, αλλά μια ώρα αργότερα (19:30), απ’ τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω ζέστης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Γκανέζο να κάνει ατομικό μέσα στο… ειδυλλιακό τοπίο που προπονείται ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.