ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινοι» πυγμάχοι σε δράση!

Δυναμική θα είναι η παρουσία του Παναθηναϊκού με 12 αθλητές στο Κύπελλο πυγμαχίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (4/7) στο κλειστό Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός» στο Ζάππειο.

«Πράσινοι» πυγμάχοι σε δράση! | panathinaikos24.gr

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος πάνω από 100 αθλητές από συλλόγους όλης της Ελλάδας.Το Κύπελλο που διοργανώνει το τμήμα Πυγμαχίας του Εθνικού σε συνεργασία με την πυγμαχική Ομοσπονδία περιλαμβάνει αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και θα ξεκινήσει με δύο περιόδους δυνατών αναμετρήσεων.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρώτη περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 12 μ.μ. το μεσημέρι, θα αγωνιστούν οι μικροί πυγμάχοι, Ακαδημίες, Παμπαίδες, Παίδες, Νέοι και Άνδρες με λίγους αγώνες.

Στη δεύτερη περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ το απόγευμα, θα αγωνιστούν πυγμάχοι με μεγαλύτερη εμπειρία, κατηγορίας Ά Ανδρών Elite. Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί για όλους τους πυγμάχους στο τμήμα Πυγμαχίας του Ε.Γ.Σ.

Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσουν στην κατηγορία Ανδρών οι Θοδωρής Ριτζάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Λευτέρης Σάρρης, Αχιλλέας Βουτσίνος, Μιχάλης Ράλλης.

Στην κατηγορία των Παίδων θα αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Πρωτόπαπας, Γιάννης Κασιδόκωστας, Δημήτρης Χολίδης ενώ στις Ακαδημίες οι Αποστόλης Αραμπατζής, Ισίδωρος Οικονομόπουλος, Παρασκευάς Καλλέας και Ελένη Χολίδη.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close