ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινοι» πυγμάχοι σε δράση!

Δυναμική θα είναι η παρουσία του Παναθηναϊκού με 12 αθλητές στο Κύπελλο πυγμαχίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (4/7) στο κλειστό Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός» στο Ζάππειο.

«Πράσινοι» πυγμάχοι σε δράση!

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος πάνω από 100 αθλητές από συλλόγους όλης της Ελλάδας.Το Κύπελλο που διοργανώνει το τμήμα Πυγμαχίας του Εθνικού σε συνεργασία με την πυγμαχική Ομοσπονδία περιλαμβάνει αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και θα ξεκινήσει με δύο περιόδους δυνατών αναμετρήσεων.

Στην πρώτη περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 12 μ.μ. το μεσημέρι, θα αγωνιστούν οι μικροί πυγμάχοι, Ακαδημίες, Παμπαίδες, Παίδες, Νέοι και Άνδρες με λίγους αγώνες.

Στη δεύτερη περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ το απόγευμα, θα αγωνιστούν πυγμάχοι με μεγαλύτερη εμπειρία, κατηγορίας Ά Ανδρών Elite. Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί για όλους τους πυγμάχους στο τμήμα Πυγμαχίας του Ε.Γ.Σ.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσουν στην κατηγορία Ανδρών οι Θοδωρής Ριτζάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Λευτέρης Σάρρης, Αχιλλέας Βουτσίνος, Μιχάλης Ράλλης.

Στην κατηγορία των Παίδων θα αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Πρωτόπαπας, Γιάννης Κασιδόκωστας, Δημήτρης Χολίδης ενώ στις Ακαδημίες οι Αποστόλης Αραμπατζής, Ισίδωρος Οικονομόπουλος, Παρασκευάς Καλλέας και Ελένη Χολίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.