ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟ»

Για τον Παναθηναϊκό και την απόφασή του να καθίσει στον πάγκο των «πρασίνων», μίλησε σε ιστοσελίδα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και τόνισε πως ο σύλλογος έχει μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τζόρτζεβιτς: «Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟ»

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο της δουλειάς του, αλλά και για την αποχή ενός έτους από τους πάγκους των συλλόγων, αφού προτίμησε να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Novosti.rs».

«Στη Σερβία έχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό έκανα. Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί. Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.609 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το «μικρόβιο»  της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.