ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντά σε Ζήση ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τριφύλλι είναι κοντά στον Νίκο Ζήση, που αποτελεί επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τις θέσεις των «κοντών».

Κοντά σε Ζήση ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops.net, ο Παναθηναϊκός έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της απόκτησης του Νίκου Ζήση, αφού μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο, είναι οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν αυτή τη στιγμή.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ, αποτελεί επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που με προσωπικές κινήσεις έχει πλησιάσει τον παίκτη, καθώς επιθυμεί την παρουσία του στην περιφέρεια του τριφυλλιού.

Παράλληλα με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει και το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, αφού και κει ο Ζήσης, είναι επιλογή του προπονητή Γιάσμιν Ρέπεσα. Επιπλέον στις ομάδες που αναφέρονται, υπάρχει και το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά πέρα από διερευνητικές επαφές δεν υπάρχει κάτι πιο ζωηρό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απ’ την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό, υπάρχει στάση αναμονής στα μεταγραφικά, αφού οι πολιτικές εξελίξεις θα κρίνουν λίγο έως πολύ το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, αλλά και τις μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...