ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για να ξεμουδιάσει…

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό της χρονιάς αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα Άρνεμ ( 18:30,Novasports1,Live Panathinaikos24.gr) για το πρώτο...ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Για να ξεμουδιάσει...

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στο Όστερμπεεκ όπου διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Τις δύο αυτές πρώτες μέρες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, επικεντρώθηκε τόσο σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών όσο φυσικά και σε ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σήμερα θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο τους φιλικό μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, την Άρνεμ. Φυσικά και ο Γιάννης Αναστασίου δεν περιμένει να δει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση καθώς ο μόνος σκοπός της είναι να “ξεμουδιάσουν” οι πράσινοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος στην αναμέτρηση δεν θα πάρουν τόσο ο Μίκαελ Εσιέν όσο και ο Λουκ Στιλ. Ο πρώτος καθώς θεωρείται ανέτοιμος και ο δεύτερος γιατί ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στην μέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.