ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχή ρεπορτάζ στην Ολλανδία για την Ελλάδα

Το σημερινό δημοψήφισμα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος για όλη την Ευρώπη και στην Ολλανδία τα ρεπορτάζ είναι καθημερινά. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Συνεχή ρεπορτάζ στην Ολλανδία για την Ελλάδα

Όπως σε ολόκληρη την Ευρώπη, έτσι και στην Ολλανδία, το θέμα της Ελλάδας και του σημερινού δημοψηφίσματος είναι από τα πρώτα που παίζουν στο δελτίο ειδήσεων. Χθες μάλιστα υπήρχε αναλυτικό ρεπορτάζ στην ολλανδική τηλεόραση, η οποία όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, έχει στείλει άνθρωπο τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα για να καλύψει τις εξελίξεις.

Μάλιστα υπήρχαν πολλά πλάνα από τις συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ο Ολλανδός δημοσιογράφος που είναι στην Ελλάδα πήρε αρκετές συνεντεύξεις από Έλληνες στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Θησείο όπου και βρέθηκε με την κάμερά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.