ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Κουφός «βοηθάει» τον Παναθηναϊκό

Οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν τον Κώστα Κουφό, για να «ξεκουράζει» τον Ντε Μάρκους Κάζινς και λογικά αποσύρουν και το ενδιαφέρον τους, για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Κουφός «βοηθάει» τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φυσικά βγαίνει κερδισμένος από το γεγονός αυτό, καθώς η ομάδα του Σακραμέντο εξέταζε και την περίπτωση του Ραντούλιτσα. Όμως με την απόκτηση του Κουφού οι Κινγκς έκλεισαν την δυάδα των σέντερ και έτσι οι «πράσινοι» έχουν πλέον έναν αντίπαλο λιγότερο.

Ο Ραντούλιτσα ξέρει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, είναι δεδομένο πως θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.