ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αριθμοί των «νέων»

Το νούμερο 2 θα φοράει ο Εσιέν, το 11 ο Βέμερ. Διαβάστε όλα τα νούμερα που επέλεξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Οι αριθμοί των «νέων»

Τους αριθμούς που θα φορούν στις φανέλες τους επέλεξαν τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Ο Μίκαελ Εσιέν θα φοράει το νούμερο 2, ο Ρόμπιν Λουντ διάλεξε τον αριθμό 17, ο Ράσμους Θελάντερ πιθανότατα θα πάρει το 25, ο Νίκος Καλτσάς το 23, ενώ ο Γιενς Βέμερ το 11.

Σε ότι αφορά τις εμφανίσεις που θα δει ο κόσμος στο σημερινό φιλικό, αυτές δεν θα είναι οι επίσημες της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» θα φορέσουν φανέλες για τις ανάγκες των φιλικών στην Ολλανδία, ενώ η παρουσίαση της νέας φανέλας θα γίνει στις 15 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...