ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκίνημα και… 10 με τόνο!

Στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-0 της τοπικής Άρνεμ, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να δείχνουν όρεξη και διάθεση. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Ξεκίνημα και... 10 με τόνο!

Χαρακτήρα προπόνησης είχε το πρώτο φιλικό που έδωσε το «τριφύλλι» στην Ολλανδία, καθώς ο Παναθηναϊκός φιλοδώρησε με δέκα τέρματα την τοπική Άρνεμ.

Καλά στοιχεία και γκολ για τους νέους Καλτσά και Λουντ, χατ-τρικ από τον Μπεργκ και δύο γκολ από Πέτριτς και Κλωναρίδη είχε το μενού της φιλικής αναμέτρησης, που διεκόπη στο 33’ λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Στη φιλική αναμέτρηση από την πλευρά του τριφυλλιού, δεν αγωνίστηκαν οι Εσιέν, Θελάντερ, Στιλ και Πράνιτς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με ένα 4-2-2-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αναγνωστόπουλος και στα άκρα οι Μπούρμπος και Νάνο. Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης οι δυο στόπερ και οι Ζέκα, Αγγελόπουλος τα χαφ. Νίνης και Πέτριτς μπροστά τους με τους Καλτσά και Μπεργκ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

ÔÏ 1-0 ÐÅÔÑÉÔÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Οι «πράσινοι» από την αρχή μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και με συνεχόμενη πίεση που άσκησαν στους άπειρους Ολλανδούς, κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις. Έτσι με τις φάσεις να βγαίνουν ήρθαν και τα γκολ με τον Πέτριτς να ανοίγει λογαριασμό με ένα θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ στο δεξί «γάμα»! Ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από τον Μπεργκ, ένα ακόμη από τον Κροάτη, ένα από τον Καλτσά (το πρώτο του με την φανέλα του τριφυλλιού, αν και ανεπίσημο), για το 6-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ÆÅÊÁ ÊÁËÔÓÁÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Στην επανάληψη, η ενδεκάδα άλλαξε, όπως και το σύστημα που μετατράπηκε σε 4-2-3-1 με τους Κοτσόλη, Βέμερ, Κουτρουμπή, Ταυλαρίδη, Χουχούμη, Λαγό, Δώνη, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη και Καρέλη να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

ÆÅÊÁ ÐÅÔÑÉÔÓ ÌÐÅÑÃÊ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, όπου οι «πράσινοι» έδειξαν κάπως νωθροί και κουρασμένοι η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Κινητικότητα, κάθετο ποδόσφαιρο και άλλα τέσσερα γκολ ήταν το σκηνικό από το 60′ και μετά. Δυο από τον Κλωναρίδη, έπειτα από συνεργασία με τον Καρέλη, ένα αυτογκόλ και ένα από τον Λουντ, που σκόραρε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα, έπειτα από ασίστ του Βέμερ.

ÔÏ 3-0 ÌÐÅÑÃÊ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Το ματς από κει και μετά δεν είναι για περαιτέρω κριτική, αφού όπως είπαμε, είχε χαρακτήρα προπόνησης έστω και χαλαρής όπως έδειξε και η διακύμανση του σκορ. Εκεί που θα κληθούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα είναι στα φιλικά που ακολουθούν με Μπριζ και Άγιαξ, αρχής γενομένης το ματς με τους Βέλγους, την προσεχή Τρίτη (07/07).

ÓÔÉË ÈÅËÁÍÔÅÑ ÐÑÁÍÉÔÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)
ÅÓÉÅÍ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)
ÁÍÁÃÍÙÓÔÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÍÅÌ (ÖÉËÉÊÏ)

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος (46′ Κοτσόλης), Τριανταφυλλόπουλος (46′ Ταυλαρίδης), Μαρινάκης (46′ Κουτρουμπής), Μπούρμπος (46′ Βέμερ), Νάνο (46′ Χουχούμης), Αγγελόπουλος (46′ Λαγός), Ζέκα (46′ Δώνης), Καλτσάς (46′ Ατζαγκούν), Νίνης (46′ Λουντ), Πέτριτς (46′ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46′ Καρέλης).

Άρνεμ: Τέζελ, Ελ Μάλκι, Ελιάναν, Κολκ, Ασάνι, Άτες, Φορ, Φλορ, Κοπόλσε, Χότακ, Ουμπέργκεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...