ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενοχλήσεις Κλωναρίδης, Νάνο (vid)

Προσαγωγοί και κοιλιακοί κράτησαν εκτός προπόνησης τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον Ισπανό μπακ. Δείτε πλάνα από την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Ενοχλήσεις Κλωναρίδης, Νάνο (vid)

Με την θερμοκρασία στο Όστερμπεεκ να έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και να κάνει σαφώς πιο εύκολη τη δουλειά των παικτών του Παναθηναϊκού, συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία των «πράσινων».

Μία μέρα μετά το πρώτο – περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα – φιλικό στην Ολλανδία, το «τριφύλλι» συνέχισε την προετοιμασία του χωρίς τους Κλωναρίδη και Νάνο. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Ισπανός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Τα προγράμματά τους συνέχισαν και οι Εσιέν και Στιλ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως κυκλική προπόνηση με σταθμούς (άλματα, έκρηξη, δύναμη) και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε στα πλάνα του panathinaikos24.gr την κυκλική άσκηση των παικτών του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.