ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξαιρετικός προπονητής και μέσα απ’ τη δουλειά του τα κατάφερε»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου, μίλησε ο παλαίμαχος άσος Έρικ Άντο που παρακολούθησε από κοντά τις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

«Εξαιρετικός προπονητής και μέσα απ’ τη δουλειά του τα κατάφερε»

Ο Έρικ Άντο, χαρακτήρισε τον Γιάννη Αναστασίου, άριστο γνώστη του αντικειμένου, ενώ τόνισε πως μέσα από τη δουλειά του, καταλαβαίνει τι θέλει ο κάθε παίκτης και παραμένει κοντά στην ομάδα.

Παράλληλα, ο πρώην Γκανέζος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μίκαελ Εσιέν στην ομάδα του τριφυλλιού, λέγοντας πως με την εμπειρία του, θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και του πρωταθλήματος.

Για την σχέση του με τον Αναστασίου: «Είμαστε φίλοι με τον Γιάννη από τα παλιά. Τις τελευταίες εβδομάδες φάγαμε μαζί και είπαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειες μας μετά από καιρό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλάμε μια φορά ή δύο τον μήνα. Είμαστε φίλοι, λοιπόν, μένω κοντά και δεν θα μπορούσα να μην έρθω να τον συναντήσω και να δω προπόνηση του Παναθηναϊκού».

Για τον κόουτς Αναστασίου: «Η άποψη μου είναι η καλύτερη. Θυμάμαι πως από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής, ήξερε να διαβάζει άριστα το παιχνίδι. Καταλαβαίνει τι θέλει ο ποδοσφαιριστής και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βελτιώνει την ομάδα του και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για τον ίδιο, λόγω της ποιότητας του. Μέσα από την δουλειά του τα κατάφερε. Δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό, ένας εξαιρετικός προπονητής. Είναι πολύ φιλικός και κοντά στους παίκτες ανά πάσα στιγμή».

Για τον Εσιέν: «Είναι μια μεγάλη μεταγραφή. Έχουμε αγωνιστεί μαζί στην Εθνική Γκάνας αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Εσιέν. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα φέρει ενέργεια και εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Έχει την νοοτροπία του νικητή, είναι ξεχωριστός και θα το δείτε άμεσα στα ελληνικά γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.