ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαρκώς στα αντίπαλα καρέ

Ενδιαφέρον έχει το «πείραμα» με τον Νίκο Καλτσά «δεύτερο» επιθετικό.

Διαρκώς στα αντίπαλα καρέ

Ο Νίκος Καλτσάς αποκτήθηκε για να βοηθά στη δεξιά πτέρυγα αλλά είδαμε χθες τον κόουτς να χρησιμοποιεί τον Έλληνα χαφ μέσα στην περιοχή, κάτι ανάλογο είχε πράξει με τον Χάρη Μαυρία στα πλέι οφ.

Συγκριτικά με τον Ζακυνθινό ο τέως άσος της Βέροιας διαθέτει μεγαλύτερη γκάμα και αυτοπεποίθηση στα τελειώματά του, ενώ σε κάθε τηλεοπτικό πλάνο βρισκόταν διαρκώς στα καρέ της Άρνεμ ως παίκτης παραπάνω μετά τα «τρίγωνα» Πέτριτς-Μπεργκ-Νίνη.

Ως το 15’ είχαμε μετρήσει ήδη τρεις φορές τον 25χρονο  χαφ να κινείται στον χώρο περιμένοντας  πάσα που θα τον έβγαζε μόνο με τον γκολκίπερ. Μπορεί η δυναμικότητα των Ολλανδών να ήταν χαμηλότατου επιπέδου αλλά το θράσος του νεαρού ήταν ενδεικτικό, δεν έδειξε το παραμικρό τρακ παίζοντας πρώτη φορά με τόσο βαριά φανέλα και σε ρόλο που δεν είχε συνηθίσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...