ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εξαιρετική παρουσία και πρωτιά για το τριφύλλι

Οι «πράσινοι» πυγμάχοι έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα και είχαν πολύ καλές παρουσίες στους αγώνες κυπέλλου που διοργάνωσε ο Εθνικός Γ.Σ., με τον Παναθηναϊκό να είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης.

Εξαιρετική παρουσία και πρωτιά για το τριφύλλι

Πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 30 αγώνες ενώ πέραν από τα χρυσά μετάλλια που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, οι νεαροί πυγμάχοι υπό τις οδηγίες του «δασκάλου», Γιάννη Αϊδινιώτη κέρδισαν και τις εντυπώσεις στους αγώνες επίδειξης μεταξύ ακαδημιών.

Στην κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Γιάννης Παπανικολάου, Ελευθέριος Σαρρής, Αχιλλέας Βουτσίνος και Μιχάλης Ράλλης, με τον Θοδωρή Ριτζάκη να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Από κει και πέρα στην κατηγορία Παίδων το «τριφύλλι» έδειξε το… μέλλον! Δημήτρης Χολίδης και Αλέξανδρος Πρωτόπαππας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Κασοδόκωστας πήρε τη δεύτερη θέση.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στην κατηγορία των ακαδημιών έλαμψαν οι Αποστόλης Αραμπατζής, Ισίδωρος Οικονομόπουλος, Παρασκευάς Καλλέας κι Ελένη Χολίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.