Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ: «Ήρθα σε σπουδαίο σύλλογο, γνωστό στην Ευρώπη»

Αφιέρωμα στην έλευση του Σέρχιο Σάντσεθ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έκανε η Marca, φιλοξενώντας παράλληλα και την πρώτη δήλωση του ποδοσφαιριστή.

Μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για να γίνει ο Σέρχιο Σάντσεθ η έκτη μεταγραφή που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός, όμως ήδη στην Ισπανία ετοίμασαν αφιέρωμα, στην έλευση του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η Marca, γράφει για την παρουσία του Σάντσεθ στην Ελλάδα και στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα Σέρχιο Σάντσεθ, θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνάει ιατρικά τεστ με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη. Η υπογραφή των συμβολαίων καθυστέρησε, καθώς ο Σάντσεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με την πολιτική κατάσταση στην Αθήνα, με τον παίκτη να έχει αμφιβολίες τις οποίες τις ξεπέρασε και δέχτηκε τελικά τους όρους της ομάδας.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πριν δεχτεί την προσφορά των πράσινων ο Σάντσεθ είχε πρόταση την οποία απέρριψε από την Μπεσίκτας».

Παράλληλα, στο αφιέρωμα υπάρχει και η πρώτη δήλωση του Σάντσεθ, ο οποίος τόνισε: «Είναι μια σπουδαία ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Exit mobile version