ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ελλάδα, σε αγαπάμε, μείνε δυνατή» (pic)

Το δικό της μήνυμα για την Ελλάδα, έστειλε η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ελλάδα, σε αγαπάμε, μείνε δυνατή» (pic)

Η Ζοζεφίν Μπεργκ έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη για την Ελλάδα και φροντίζει να κάνει το ίδιο και τώρα που υπάρχουν δυσκολίες.

«Θέλω να στείλω όλη την αγάπη μου στον ελληνικό λαό. Ελπίζω μέσα απ’ την καρδιά μου πως όλα θα πάνε καλά… Ποτέ μου και πουθενά δεν γνώρισα ανθρώπους με τόση ζεστασιά και αγάπη για τους άλλους. Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι γύρω σας. Ελλάδα, σε αγαπάμε, μείνε δυνατή», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα της, στο instagram.

Isabel Marant skirt out and playing today in Sunny Athens❤️ I want to send all of My Love to the greek people today! I hope with all My heart that everything will work out for the best..I’ve never met such warm caring and LOVING people anywhere..and Im feeling blessed to be around you. Greece we Love you❤️ Stay strong! #lovegreece #chanelbag #chanel #ootd #streetstyle #fashionblogger #isabelmarant

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josefine Ringblom Berg (@josieswall) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...