ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χάκετ: «Είχα επαφή με Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποκάλυψε πως είχε επαφή με τον Παναθηναϊκό για μία ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και πρόσθεσε πως το μέλλον του είναι εκτός Ιταλίας.

Χάκετ: «Είχα επαφή με Παναθηναϊκό»

Ο διεθνής Ιταλός γκαρντ αποχώρησε από την Αρμάνι μετά από 1,5 χρόνο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μεγάλος του στόχος είναι το NBA, όπου μάλιστα σύντομα θα ξεκινήσει και προπονήσεις με τους Νιου Γιορκ Νικς, στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο Χάκετ δηλώνει πως έχει υπάρξει επαφή με τον Παναθηναϊκό, προσθέτει πως το μέλλον του είναι εκτός Ιταλίας και δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα. Ο 28χρονος άσος φυσικά θα είναι μία πολύ δυνατή προσθήκη για το «τριφύλλι», καθώς στην φετινή Euroleague με την φανέλα της Αρμάνι, είχε 11.8 πόντους, 45.5 στα τρίποντα και 3.5 ασίστ ανά αγώνα.

Πρώτος στόχος για τον Χάκετ είναι το NBA, αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει πραγματικότητα, κάτι που είναι πολύ πιθανό, τότε ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος στη «La Gazzetta dello Sport»:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση ενόψει των προπονήσεων (σ.σ. με τους Νικς). Το μέλλον μου δεν είναι στην Ιταλία. Νομίζω πως έχω μία καλή ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και στην Ευρωλίγκα. Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για γκαρντ και δεν μπορώ ν’ αρνηθώ πως είχαμε επαφή. Στις 18 Ιουλίου θα επιστρέψω στην Ιταλία και θ’ αποφασίσω για το μέλλον μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.