ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περισσότερη δουλειά για Τριανταφυλλόπουλο

Ο νεαρός μπακ πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να «σβήσει» την περσινή σεζόν και να καθιερωθεί.

Περισσότερη δουλειά για Τριανταφυλλόπουλο

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στις (ελάχιστες) προωθήσεις των ερασιτεχνών της Άρνεμ (αυτό δα έλειπε!), ενώ ήταν ο αμυντικός με τις πιο επικίνδυνες προωθήσεις (κεφαλιά στο 3΄μπλόκαρε ο γκολκίπερ, στο 19΄ κόντραραν το σουτ του οι αμυντικοί και στο 21΄άπλωσε αντικανονικά το πόδι του σε κόρνερ του Νίνη που τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση).

Ο νεαρός μπακ που έχει μεγάλο ρεύμα στην εξέδρα (ουδέποτε έκρυψε πως είναι «άρρωστος» οπαδός) καλείται να δουλέψει σκληρά ώστε να «σβήσει» την περσινή μετριότατη σεζόν. Ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος, ο Θελάντερ που αποκτήθηκε είναι παίκτης ίδιων κυβικών με αυτόν, ενώ πίσω από Ταυλαρίδη-Σάντσεθ υπάρχει κι ο Κουτρουμπής που… έκαψε καρδιές στα πλέι οφ.

Ο δρόμος της καθιέρωσης φέτος απαιτεί πολύ ιδρώτα αφού και στη θέση του δεξιού μπακ (που κλήθηκε αρκετές φορές να προσφέρει) υπάρχει «πολυκοσμία» (Βέμερ, Μαρινάκης, Μπούρμπος κι υπό προϋποθέσεις… Ζέκα και Εσιέν)!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.