ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αρχίζει η τελική φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών

Εν μέσω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών το προσεχές τετραήμερο, 9-12 Ιουλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η κολυμβητική ομοσπονδία.

Αρχίζει η τελική φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών

Με τις συμμετοχές αρκετών επαρχιακών ομάδων να βρίσκονται ακόμα στον «αέρα» λόγω δυσκολίας καταβολής χρημάτων από γονείς και συλλόγους (παράβολα και έξοδα μετακίνησης), ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης. Ήδη η ομάδα Apollo της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι δε θα μπορέσει να συμμετάσχει ενώ ακόμα αναμένονται επίσημες απαντήσεις από τις ομάδες της Χίου, του ΠΑΟΚ και του Βόλου.

Η ομάδα μας έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο, μαζί με αυτές του Φαλήρου, της Χίου, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και του Πειραιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου μας:

1η Αγωνιστική Πέμπτη 9 Ιουλίου (κολυμβητήριο Φαλήρου) 20:00 Παναθηναϊκός – Α.Ο.Π.Φαλήρου 21:00 Ν.Ο.Χίου – Ολυμπιακός

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2η Αγωνιστική Παρασκευή 10 Ιουλίου (κολυμβητήριο Πειραιά) 9:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 10:00 ΠΑΟΚ – Ν.Ο.Χίου

3η Αγωνιστική Παρασκευή 10 Ιουλίου (κολυμβητήριο Φαλήρου) 20:00 Α.Ο.Π.Φαλήρου – Ολυμπιακός 21:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

4η Αγωνιστική Σάββατο 11 Ιουλίου (κολυμβητήριο Φαλήρου) 11:30 ΠΑΟΚ – Α.Ο.Π.Φαλήρου 13:00 Ν.Ο.Χίου – Παναθηναϊκός

5η Αγωνιστική Σάββατο 11 Ιουλίου (κολυμβητήριο Φαλήρου) 19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 21:00 Α.Ο.Π.Φαλήρου – Ν.Ο.Χίου

Την Κυριακή το πρωί, μετά το τέλος των ομίλων, θα ακολουθήσουν στον Άλιμο οι ημιτελικοί αγώνες ανάμεσα στους πρώτους και τους δευτερους των δυο ομίλων καθώς και οι αγώνες κατάταξης των υπολοίπων. Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει το απόγευμα της Κυριακής στον μικρό (18:00) και τον μεγάλο τελικό (19:30).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.