ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον Μπρίζ-ωσε

Φιλική ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μπριζ (1-2) στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του. Σαφώς πιο έτοιμοι οι Βέλγοι. Το γκολ για το «τριφύλλι» ο Νίκος Καρέλης (26’). Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Τον Μπρίζ-ωσε

Σ’ ένα ματς όπου είχε κάποιες καλές στιγμές και ισορροπία στο α’ μέρος, ο  Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τη Μπριζ, έχοντας σε καλή μέρα τον Στέφανο Κοτσόλη που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Σημάδια κούρασης έδειξαν οι «πράσινοι» λόγω των εξαντλητικών προπονήσεων που ακολουθούν.

Για τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκαν οι Στιλ, Εσιέν, Βέμερ, Νάνο και ο Κλωναρίδης.

ομαδα-μπριζ

Το ματς

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Άρνεμ, δεν άλλαξε το σύστημά του κι επέλεξε το 4-2-2-2. Οι «πράσινοι» όμως δεν πατούσαν καλά στο ξεκίνημα του ματς και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Βέλγοι, δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Κοτσόλη που ήταν εξαιρετικός.

Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα και στην πρώτη του καλή στιγμή, ο Καρέλης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό, κατεβάζοντας υποδειγματικά την μπάλα και με ωραία κίνηση να βρίσκει δίχτυα. Η απάντηση των Βέλγων ήταν άμεση, καθώς σημείωσαν την ισοφάριση με αρκετή δόση τύχης αλλά και τη βοήθεια του… χεριού του Ντιαμπί, ο οποίος μπερδεύτηκε στο κοντρόλ, φέρνοντας το ματς στα ίσα (27′).

Καρέλης_1-0

Από το γκολ και μετά η Μπριζ, ανέλαβε τις πρωτοβουλίες στο ματς και παράλληλα με την ετοιμότητα που βρίσκεται, δημιουργούσε, καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, έφτανε πολύ εύκολα μπροστά στα καρέ του τριφυλλιού.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε παρά τις αρκετές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιάννης Αναστασίου, με τα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο χώρο της μεσαίας γραμμής να είναι αρκετά. Κάπως έτσι οι Βέλγοι πήραν και το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Ντεφό στο 47′, ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την αδράνεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Πέτριτς

Η εικόνα δεν άλλαξε, απάντηση ο Παναθηναϊκός όσο και να προσπαθούσε στα επόμενα λεπτά δεν βρήκε και γνώρισε δίκαια την ήττα στο δεύτερο φιλικό που πραγματοποίησε.

Επόμενο δυνατό «τεστ» με τον Άγιαξ, ο οποίος είναι επίσης πιθανός αντίπαλος για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Πάγκος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46′ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46′ Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος (75′ Θελάντερ), Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης (46′ Λαγός), Ζέκα (46′ Λουντ), Ατζαγκούν (46′ Νίνης), Πέτριτς (46′ Μπεργκ), Καλτσάς (68′ Αγγελόπουλος), Καρέλης (46′ Πράνιτς)

Κλαμπ Μπριζ: Μπρούσες, Ντε Φο, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Μέσελ, Σίμονς, Βάσκες, Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρντο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.