ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Έτοιμοι για τα προκριματικά»

Ο Νίκος Καρέλης σε δηλώσεις του μετά την φιλική ήττα από την Κλαμπ Μπριζ τόνισε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμοι για προκριματικά του Champions League. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Καρέλης: «Έτοιμοι για τα προκριματικά»

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης:

«Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό σε αυτή την προετοιμασία. Δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό πάνω στην κυκλοφορία και στις κάθετες πάσες και νομίζω αυτό φάνηκε σήμερα από την φάση του γκολ. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά, θέλουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας, αλλά νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε την Μπριζ για αντίπαλο, είπε: «Στο σημερινό φιλικό αυτοί βρίσκονταν πιο μπροστά από εμάς σε βαθμό ετοιμότητας. Έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς γιατί σε λίγες μέρες αρχίζει η σεζόν τους, αλλά γιατί όχι; Θα τους ήθελα αντίπαλους, αλλά όποιος και να μας τύχει θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι και να περάσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.