ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

NBA ή ΠΑΟ ο Χάκετ

Στο μυαλό του Ντάνιελ Χάκετ υπάρχει ο Παναθηναϊκός, αν δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει στο NBA.

NBA ή ΠΑΟ ο Χάκετ

Ο Παναθηναϊκός μετά την έλευση του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Αθήνα, έχει θέσει σε λειτουργία το πλάνο του για την ερχόμενη σεζόν.

Στο τριφύλλι έχουν αποφασιστεί να κινηθούν για την απόκτηση τριών γκαρντ για τη νέα σεζόν και περίοπτη θέση στη λίστα του Τζόρτζεβιτς έχει ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει καθημερινές επαφές με τον παίκτη, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που δεν βρει συμβόλαιο στο NBA, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.763 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 28χρονος άσος, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, όμως εδώ και ημέρες συζητάει με του Νιού Γιορκ Νικς, αλλά οι πιθανότητες να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, είναι ελάχιστες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...