ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από κοντά τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπόχουμ. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος

Από κοντά τον ΠΑΟΚ

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ,  Φράνκ Άρνεσεν, παρακολούθησε από κοντά την χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ. Έτσι λοιπόν και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του σήμερα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπόχουμ. Αυτό φυσικά είναι εφικτό καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προπονούνται σε κοντινές αποστάσεις στην περιοχή του Άρνεμ.

Μάλιστα, για να παρακολουθήσει ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του το ματς του ΠΑΟΚ, η απογευματινή προπόνηση θα αρχίσει στις 19:30. Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν κανονική προπόνηση, αλλά τρέξιμο στο δάσος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.