ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλό με κάλυψη σε DNB η Γκρέμιο

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς η σημερινή ημέρα, περισσότερο καλοκαιρινούς. Απουσιάζουν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, στο κουπόνι όμως βρίσκεται το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Μπόχουμ. Επίσης, σέντρα έχουμε στο Κύπελλο Χιλής και δράση τόσο στη Βραζιλία, όσο και στην Αργεντινή.

Διπλό με κάλυψη σε DNB η Γκρέμιο

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς η σημερινή ημέρα, περισσότερο καλοκαιρινούς. Απουσιάζουν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, στο κουπόνι όμως βρίσκεται το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Μπόχουμ. Επίσης, σέντρα έχουμε στο Κύπελλο Χιλής και δράση τόσο στη Βραζιλία, όσο και στην Αργεντινή. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τις Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2015-2016 .

Σημερινή επιλογή το 2 DNB της Γκρέμιο

Το σημερινό μας προγνωστικό έρχεται από την Α’ Βραζιλίας και είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Γκρέμιο με αντίπαλο τη Τσαπεκοένσε σε απόδοση 2.00. (σ.σ: DNB σημαίνει «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», δηλαδή σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Η Γκρέμιο παίζει εξαιρετικά και έρχεται από πέντε σερί νίκες, περνώντας και από την έδρα της Σάντος. Το πιο σημαντικό για τη Γκρέμιο είναι ότι ο τεχνικός Ρόζερ Μασάντο κατάφερε να συμμαζέψει για τα καλά την κατάσταση και αυτό φαίνεται κυρίως στο απελευθερωμένο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Εκτός έδρας κέρδισε στα δύο τελευταία της στην Αβάι και Σάντος, αλλά είχαν προηγηθεί τρία παιχνίδια μακριά από τη νίκη, με δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ

Ένα πιο δυνατό φιλικό δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπόχουμ. Ο δικέφαλος επικράτησε 3-1 στο πρώτο φιλικό της σεζόν επί της άσημης ολλανδικής Κουτ Αζούλ, έχοντας μεικτές εντυπώσεις. Είναι λογικό να είναι ανέτοιμος, καθώς υπάρχει κούραση, νέα πρόσωπα, νέος προπονητής (Τούντορ), αλλά και νέος σχηματισμός (3-5-2). Καλή και νεανική ομάδα η Μπόχουμ, σίγουρα θα αποτελέσει ισχυρότερο εμπόδιο για τους Θεσσαλονικείς.

Προβάδισμα νίκης ο Καναδάς

Στην μάχη για πρόκριση στην επόμενη φάση ρίχνεται το Ελ Σαλβαδόρ κόντρα στον τυπικά φιλοξενούμενο Καναδά. Προέρχεται από την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς απέκλεισε το Σεντ Κιτς & Νέβις (2-2, 4-1), με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του να είναι under 2.5. Από την άλλη ο Καναδάς εμφανίζεται αισιόδοξος και στόχος του δεν είναι άλλος από το να φτάσει μακριά στην διοργάνωση. Όπλο του η στήριξη του κόσμου και N/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

«Μάχη» των φαβορί

Δυνατή αναμέτρηση διεξάγεται στο «Stubhub Center» με τα φαβορί του ομίλου Κόστα Ρίκα και Τζαμάικα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Από την κατάκτηση του Κόπα Σεντροαμερικάνα προέρχεται η Κόστα Ρίκα με τα τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της να είναι under 2.5. Από την συμμετοχή της στο Κόπα Αμέρικα προέρχεται η Τζαμάικα, η οποία καλείται να ξεπεράσει την κούραση, με τα τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της να είναι N/G.

Σέντρα στο Κύπελλο Χιλής

Στη ζωή μας από σήμερα μπαίνει και το Κύπελλο Χιλής. Η πρώτη φάση φέρνει τις ομάδες χωρισμένες σε ομίλους των τεσσάρων, εκ των οποίων οι δύο πρώτες προκρίνονται στον επόμενο γύρο. Συμμετέχουν ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας. Στα σημερινά ματς, ενδιαφέρον προκύπτει στην αναμέτρηση Ουατσιπάτο – Κόλο Κόλο, αλλά και την κόντρα της Ικίκε με την Αντοφαγάστα. Στη Β’ κατηγορία πλέον η Κομπρελόα, υποδέχεται την Αρίκα και θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.