ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Λολίτα Λύμουρα. Χαρούμενη που θ' αγωνιστώ στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, το πρώτο σχόλιο της αθλήτριας. Απόλυτη επιβεβαίωση του Panathinaikos24.gr, που σας είχε αποκαλύψει την είδηση.

Λύμουρα: «Χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου»

Όπως σας είχε ενημερώσει το Panathinaikos24.gr από τις (24/06), η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε συμφωνήσει με την 30χρονη διεθνή γκαρντ, Λολίτα Λύμουρα.

Έτσι, σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφής της πρώην αθλήτριας του Πρωτέα Βούλας. Η 30χρονη διεθνής, μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς πλέι μεικερ Λολίτας Λύμουρα (ημ. γεν. 10/3/85) για την αγωνιστική σεζόν 2015-16.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έμπειρη διεθνής μπασκετμπολίστρια, που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το Τριφύλλι την τρέχουσα σεζόν. Έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς (1995-2000), στις Εσπερίδες Καλλιθέας (2000-2007), στις ιταλικές Βίρτους Βιτέρμπο (20 07-2008) και Τζινάστικα Κομένζε 1872 (2008-2009), στον Αθηναϊκό (2009-2013)και στον Πρωτέα Βούλας (2013-2015)».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λύμουρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Τόσα χρόνια ως αντίπαλος ζούσα και ζήλευα αυτή την ατμόσφαιρα στον «Τάφο του Ινδού» και ήρθε επιτέλους η στιγμή να είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά.

Πέρυσι η ομάδα έφτασε μια νίκη πριν το πρωτάθλημα, πιστεύω αυτή τη νίκη θα την κάνουμε φέτος! Δουλειά μέσα στο γήπεδο και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.