ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκέντρωση ζητάει ο Αναστασίου

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε πολλή τακτική, με τον Γιάννη Αναστασίου να χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες και να σταματάει πολλές φορές το «διπλό» ώστε να τους πει τι ακριβώς θέλει. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Συγκέντρωση ζητάει ο Αναστασίου

Ζητούσε να παίζουν γρήγορα και στο τέλος του προγράμματος μάζεψε τους παίκτες κοντά του και τους είπε πως δεν πρόκειται να τους μιλήσει πάλι για την πάσα. «Έχω πει πως θέλω γρήγορα την πάσα και δυνατά. Να φεύγει με δύναμη από το πόδι. Δεν πρόκειται να σας ξανά μιλήσω για την πάσα, είναι η τελευταία φορά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, συνεχώς συγκέντρωση».

Στο μεταξύ, από την σημερινή προπόνηση βγήκαν και ευχάριστα, καθώς ο τεχνικός του τριφυλλιού είδε τους Στιλ και Βέμερ να προπονούνται κανονικά και να θέτουν υποψηφιότητα συμμετοχής για το φιλικό κόντρα στον Άγιαξ. Σε αντίθεση με τους Νάνο, Κλωναρίδη και Εσιέν που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σέρχιο Σάντσεθ έκανε μόνο το πρώτο πρόγραμμα προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις «5-2», χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκόρερ στο «διπλό»

Παράλληλα με το υπόλοιπο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται ως εξής. Με τους λαχανί έπαιξαν οι Στιλ, Βεμερ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Λουντ, Καρέλης, Μπεργκ ενώ με τους κίτρινους οι: Αναγνωστόπουλος, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Νίνης, Ατζαγκουν, Δώνης, Αγγελόπουλος, Καλτσάς, Λαγός.

Οι «λαχανί επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεργκ έπειτα από πάσα του Βέμερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.