ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιασικεβίτσιους: «Είμαι έτοιμος και περιμένω τις ευκαιρίες»

Έτοιμος να αναλάβει πρώτος προπονητής σε ομάδα, εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που όπως τόνισε περιμένει καλές προτάσεις.

Γιασικεβίτσιους: «Είμαι έτοιμος και περιμένω τις ευκαιρίες»

Ο «Σάρας», ήταν μέσα στα ονόματα που «έπαιξαν» για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως οι «πράσινοι» στράφηκαν στον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Λιθουανός προπονητής πλέον, σε δηλώσεις του, επεσήμανε πως είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι ομάδας ως πρώτος προπονητής, ενώ για τις προτάσεις που ενδεχομένως να έχει, τόνισε πως περιμένεις τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μέλλον του στην προπονητική: «Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω μια απόφαση. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να γίνω πρώτος προπονητής. Είχα μια μεγάλη καριέρα και έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές. Τώρα θέλω να περιμένω τις κατάλληλες ευκαιρίες για να δω που θα εργαστώ και που θα αναπτυχθώ ως προπονητής».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ σε ερώτηση σχετικά με το ποια ομάδα, θα επιθυμούσε να αναλάβει τόνισε: «Θα ήταν όμορφο να προπονήσω την Μπαρτσελόνα ή την Μακάμπι ή την Ζαλγκίρις ή τον Παναθηναϊκό. Αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν κι άλλες ομάδες. Θα πρέπει να περιμένω μια καλή ευκαιρία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...