ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πλάνο της FIBA

Η FIBA παρουσίασε το πλάνο της νέα σεζόν στις 8 κορυφαίες ομάδες, που φυσικά ανάμεσα τους είναι και ο Παναθηναϊκός.

Το πλάνο της FIBA

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η FIBA συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με ανθρώπους των ισχυρότερων ευρωπαϊκών ομάδων (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εφές, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι). Στη συνάντηση αυτή έγινε αναφορά τόσο σε οικονομικούς όρους άκρως δελεαστικούς για τις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, η FIBA προσφέρει στις ομάδες έσοδα για την πρώτη σεζόν που θα είναι κατά 50% αυξημένα σε σχέση με αυτά που εξασφάλισαν οι ομάδες από τη Euroleague της περασμένης σεζόν. Ταυτόχρονα όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι θα περιλαμβάνει 16 ομάδες οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους από δυο φορές.

Μετά τις 30 αγωνιστικές, οι οκτώ πρώτες ομάδες συνεχίζουν στα πλέι οφ, όπου η πρόκριση θα κρίνεται στα τρια παιχνίδια. Οι τέσσερις νικητές θα αγωνίζονται στο Final Four.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τις 8 ομάδες οι οποίες συναντήθηκαν με την FIBA στην διοργάνωση θα συμμετέχουν και οι πρωταθλητές Γαλλίας, Ιταλίας, Λιθουανίας και Γερμανίας. Οι τέσσερις θέσεις που απομένουν θα δίνονται σε ομάδες που θα προκύπτουν από προκριματικά με τη συμμετοχή 32 ομάδων, χωρίς να υπάρχουν wild cards, ενώ κάθε χώρα θα μπορεί να έχει στην διοργάνωση μάξιμουμ τρεις ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.