ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Με μία λέξη…Καλά»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παρακολούθησε την κλήρωση των ομίλων της Euroleague και εμφανίστηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις του.

Τζόρτζεβιτς: «Με μία λέξη...Καλά»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε τον όμιλο της ομάδας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν και τα μακρινά ταξίδια, αλλά στο τέλος φάνηκε αισιόδοξος.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Με μια λέξη: Καλά. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Όπως βλέπω έχουμε και κάποια μακρινά άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά… όλα καλά! Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει,  ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά των παικτών, δήλωσε:

«Είμαστε σ’ έναν όμιλο… κάπως περίεργο. Η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας. Η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...