Μπάσκετ

Δεν «τρώει» χρόνο από τους μικρούς

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι παίκτης που θα βοηθήσει με τις εμπειρίες του Βλάντο-«Χαραλαμπό».

Το όνομα του Σάσα Πάβλοβιτς (παρότι ο αθλητής έχει πολυετή παρουσία στο ΝΒΑ) δεν προκαλεί και… ανατριχίλες ενθουσιασμού στους οπαδούς μα η μεταγραφή του είναι εναρμονισμένη στη λογική ελληνοποίησης που ανακοίνωσε πέρσι η διοίκηση.

Ο Μαυροβούνιος μπορεί να βοηθήσει στο «2» και το «3» χωρίς να «τρώει» χρόνο ή να διακόψει την ωρίμανση των νεαρών (Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλου) που προαλείφονται για επόμενοι ηγέτες. Στο κάτω-κάτω δεν θυμόμαστε πολλούς αθλητές τέτοιου βεληνεκούς να έρχονται στον ΠΑΟ ως παγκίτες μετά το τέλος εποχής Ομπράντοβιτς, με «παράσημα» ανάλογα του 32χρονου μόνο η περίπτωση Τζέισον Καπόνο μας έρχεται στο νου.

Ο «νέος» αποτελεί επιλογή του κόουτς που τον ξέρει καλά, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει και τη θέση του σούτινγκ γκαρντ φανερώνει τη θέληση Τζόρτζεβιτς να τον κρατήσει σ’ εγρήγορση τουλάχιστον ως τον Δεκέμβρη όταν κι είναι δρομολογημένη η επιστροφή του Νίκου Παππά. Ας μην ξεχνάμε ότι στο «2» μπορεί να παίξει κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που πέρσι «σκληραγωγήθηκε» έχοντας για πρώτη φορά στον ΠΑΟ ρόλο βασικού.

Exit mobile version