ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντοκουμέντο: Έτσι «μαγείρεψαν» την αθώωση της Βέροιας!

Το SDNA αποκαλύπτει πώς η απόφαση για την αθώωση της Βέροιας είχε ουσιαστικά παρθεί πριν ακόμα εξεταστούν οι μάρτυρες! Η υπόθεση οδηγήθηκε με μαεστρικό τρόπο χάρη σε ορισμένες λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Ποιες ήταν αυτές;

Ντοκουμέντο: Έτσι «μαγείρεψαν» την αθώωση της Βέροιας!

Σήμερα λοιπόν, το SDNA σας παρουσιάζει τα πρακτικά από την συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων και την εισήγηση της Παναγιώτας Κάτσικα, η οποία είναι συνταξιούχος εφέτης. Πρόκειται για συνεδρίαση μετά την έφεση που άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague να απαλλάξει τη Βέροια λόγω αμφιβολιών!

Δείτε περισσότερα στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...