ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα βαθιά

Το τελευταίο και συνάμα δυνατότερο φιλικό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα απέναντι στον Άγιαξ(20:30, Live panathinaikos24.gr, Novasports2). Αποστολή στο Όστερμπεεκ: Βασίλης Μοιρώτσος.

Στα βαθιά

Το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άγιαξ είναι το πιο δυνατό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ο Άγιαξ την ίδια στιγμή αποτελεί έναν από τους πιθανούς αντιπάλους των πρασίνων στα προκριματικά. . Συνεπώς, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία τόσο να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα για τον Παναθηναϊκό αλλά και να σχηματίσει άποψη για τον «Αίαντα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις χθεσινές δοκιμές του Έλληνα τεχνικού η ομάδα θα αγωνιστεί είτε με σύστημα 4-2-2-2, όπως συνήθως, είτε με 4-3-2-1. Ο Λουκ Στιλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι. Δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα φιλικά, καθώς ταλαιπωρήθηκε από οσφυαλγία, αλλά έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν θα είναι βασικός. Θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει όμως λεπτά συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.