ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το καλύτερο για την ομάδα»

Ο Νίκος Καρέλης τόνισε ότι άπαντες πρέπει να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα.

«Το καλύτερο για την ομάδα»

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Καρέλη στη «SportDay»: 

Για το αν σκέφτεται την μεταγραφή: «Προς το παρόν όχι, σκέφτομαι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ κι αν έρθει κάτι, θα το σκεφτώ. Όλα τα παιδιά το σκέφτονται κάποια στιγμή. Αρκεί να είναι έτοιμοι. Εγώ θέλω να κάνω το βήμα αυτό όταν θα είμαι έτοιμος, να βελτιωθώ και όταν έρθει η πρόταση και νιώθω έτοιμος, να πάω».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτά τα δύο χρόνια που έχουν περάσει έχουμε τους προσωπικούς στόχους, αλλά και σαν ομάδα, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι πρέπει να το κάνουμε και φέτος. Να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πολύ το αγωνιστικό μας κομμάτι, να είμαστε πιο σταθεροί στους αγώνες και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε -και εντός και εκτός έδρας- και να παίξουμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές».

Για το πόσο επηρεάζουν οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να βελτιωθεί και μετά σαν σύνολο να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίρνουμε αποτελέσματα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις μεταγραφές που έκανε η διοίκηση και αν αυτό αυξάνει την πίεση για το πρωτάθλημα: «Πίεση υπάρχει πάντα, ο Παναθηναϊκός είμαστε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Η διοίκηση κάνει μεταγραφές και θέλει το καλύτερο γι΄αυτή τη χρονιά και όπως είπα, πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να μπούμε δυναμικά στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...