ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εντυπωσιακή συμμετοχή στο TRY OUT

Σε ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την εντυπωσιακή συμμετοχή στο TRY OUT των «πράσινων» Ακαδημιών.

Εντυπωσιακή συμμετοχή στο TRY OUT

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

 «Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μέσω της οποίας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η επιτυχία του εγχειρήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάδειξη της νέας ελληνικής γενιάς, διεξήχθη το TRY OUT των «πράσινων» Ακαδημιών το απόγευμα της Πέμπτης (9/7) στην All Stars Arena του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στις δοκιμές έλαβαν μέρος 111  παιδιά, γεννημένα από το 2002 ως το 2004, δείχνοντας τις δυνατότητές τους υπό το βλέμμα του διευθυντή της PAO BC ACADEMY, Φραγκίσκου Αλβέρτη και τις οδηγίες των προπονητών, Άγγελου Τσίκληρα, Γιώργου Καλαϊτζή, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη.

Αναλυτικότερα, στις δοκιμές συμμετείχαν 42 μικροί αθλητές γεννημένοι το 2002 καθώς επίσης 35 παιδιά του 2003 και 34 παιδιά του 2004! Επρόκειτο για μια διαδικασία διάρκειας 4,5 ωρών κατά την οποία οι προπονητές ασχολήθηκαν με το κάθε παιδί ξεχωριστά μέσω ασκήσεων δεξιότητας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόντες στην All Stars Arena ήταν και οι άμεσοι συνεργάτες του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό, Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, Σάνι Μπετσίροβιτς και Νίκος Παππάς, οι οποίοι παρακολούθησαν τη διαδικασία και συνομίλησαν με τους προπονητές των Ακαδημιών.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο και τον Project Manager της Ακαδημίας Αριστείδη Χριστόπουλο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη δημιουργία των Ακαδημιών της, δημιουργεί το μέλλον βασιζόμενη στη δουλειά και στη διάθεση της νέας γενιάς του Ελληνικού αθλητισμού.

Ήδη από το TRY OUT η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...