ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποτρεπτικοί οι βετεράνοι κι ο…τρελός πρόεδρος

Πώς να «ψηθεί» ο Καρέλης για Τορίνο, Παλέρμο εξετάζοντας τις συνθήκες που επικρατούν εκεί;

Αποτρεπτικοί οι βετεράνοι κι ο…τρελός πρόεδρος

Από το περασμένο καλοκαίρι οι Ιταλοί γράφουν για το Νίκο Καρέλη με τον Έλληνα στράικερ σταθερά σ’ όλες του τις συνεντεύξεις να δείχνει απρόθυμος ν’ αποχωριστεί τον Παναθηναϊκό. Όντας νεαρότατος σε ηλικία και προερχόμενος από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του γνωρίζει ότι ναι μεν στη γειτονική χώρα μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα, αλλά μόνο βέβαιη δεν είναι η αγωνιστική του βελτίωση.

Τορίνο-Παλέρμο έχουν στο στόχαστρο τους τον Κρητικό φορ αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν “ψήνεται” με την προοπτική μετακόμισης σε κλαμπ που μόνο πρωταθλητισμό δεν κάνουν. Οι Σικελοί θεωρητικά έχουν καλύτερη τύχη να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό με τα 32.000.000 ευρώ που μπήκαν προ ημερών στο ταμείο τους λόγω της παραχώρησης του σταρ, Ντιμπαλά στη Γιουβέντους, αλλά μιλάμε για σωματείο που τα τελευταία χρόνια έχει στόχο την παραμονή (16η θέση το 2012, 19η και υποβιβασμός μια σεζόν μετά, 11η πέρσι).

Επιπλέον με αφεντικό τον «οξύθυμο» Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι -25 (!) προπονητές έχει αλλάξει από το 2002- δεν είναι καθόλου βέβαιο αν (λέμε τώρα) φύγει με μεταγραφή για εκεί ο αθλητής, θα έχει προπονητή τον Πέπε Ιακίνι («αντέχει» τον μεγαλομέτοχο σχεδόν δύο χρόνια, ρεκόρ μεγαλύτερης παραμονής κόουτς για την ομάδα!) το…φθινόπωρο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την Τορίνο, έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος ως ομάδα απ’ την Παλέρμο αλλά η επιθετική της γραμμή είναι γεμάτη βετεράνους που μια φορά κι ένα καιρό είχαν διαφημιστεί ως ταλεντάρες (σαν τον Αργεντινό, Μάξι Λόπες και τον Βραζιλιάνο, Αμάουρι) αλλά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Ξέχωρα που «βασιλιάς» της …μισής πόλης (που ζει κι αναπνέει για να σιχαίνεται τη Γιουβέντους) είναι ο 32χρονος Φάμπιο Κουαλιαρέρα, πρώτος σκόρερ της «γκρανάτα» στο προηγούμενο πρωτάθλημα με 13 τέρματα. Από τη μία οι χαμηλές προοπτικές ενός «ταπεινού» σωματίου με πρόεδρο «ωρολογιακή-βόμβα» κι απ’ την άλλη ρόστερ με αρκετές λύσεις στη γραμμή κρούσης. Φυσιολογικό να μην «τρελαίνεται» ο Καρέλης για Ιταλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.