ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

Νέος τεχνικός του ΝΟΒ ο Λούδης

Ο Κώστας Λούδης που πρόσφατα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είναι πλέον προπονητής της Βουλιαγμένης.

Νέος τεχνικός του ΝΟΒ ο Λούδης

Ο Λούδης που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος, αποχώρησε από το «τριφύλλι», αλλά δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς συμφώνησε με την Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Λούδη, ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, με στόχο την κατάκτηση υψηλών διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Β τον καλοσορίζει και εύχεται την επίτευξη των στόχων, έχοντας δίπλα του αξιόλογους προπονητές στα τμήματα υποδομών, που είναι το φυτώριο που τροφοδότησε και τροφοδοτεί την ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Β, αλλά και γενικότερα καταξιωμένες ομάδες της υδατοσφαίρισης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Λούδης θα έχει την αμέριστη στήριξη και τη συνεργασία του Γιάννη Φράγκου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.