ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλησιάζει ο Ραντούλιτσα

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του «τριφυλλιού», μετά τον Σάσα Πάβλοβιτς.

Πλησιάζει ο Ραντούλιτσα

Το panathinaikos24.gr σας είχε αποκαλύψει από εχθές την συμφωνία του Σέρβου σέντερ με τον «εξάστερο» και τον ρόλο που έπαιξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε αυτό.

Ο Ραντούλιτσα έψαχνε συμβόλαιο στο NBA, αλλά από την στιγμή κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επικοινώνησε με τον διεθνή σέντερ και τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε υπό τις οδηγίες του Τζόρτζεβιτς ο Ραντούλιτσα έκανε ένα πολύ καλό Μουντομπάσκετ και είναι προφανές πως επιθυμεί και ο ίδιος την συνεργασία του με τον Σέρβο τεχνικό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ραντούλιτσα όπως φαίνεται θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού τον καλύπτει απόλυτα, ειδικά από την στιγμή που όπως είπαμε δεν βρήκε στο NBA ένα συμβόλαιο που να καλύπτει τις επιθυμίες του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.