ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον Παναθηναϊκό η Πατεράκη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε την απόκτηση της Ρίας Πατεράκη η οποία και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στον Παναθηναϊκό η Πατεράκη

Η 22χρονη φόργουορντ αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ίδια στις πρώτες δηλώσεις της, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη και έτοιμη να δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας διεθνής φόργουορντ Ρίας Πατεράκη, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Η 22χρρονη Χανιώτισσα (ημ. 28/12/93), όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, στο Lamar University και στο Texas Woman’s University, ξεκίνησε την καριέρα της στον Ο.Α.Χανίων μέχρι το 2008 και μέχρι να φύγει στο εξωτερικό το 2011 αγωνιζόταν στο Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, η νεοαποκτηθείσα άσος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν, για το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...