ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Όνειρό μου η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ»!

Για τη μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό, μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, η Λολίτα Λύμουρα και τόνισε πως περιμένει πως και πως να παίξει μπροστά στο κόσμο της ομάδας.

Λύμουρα: «Όνειρό μου η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ»!

Αν και Πειραιώτισσα, τίποτα δεν την… εμπόδισε να γίνει Παναθηναϊκός, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ, να αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ακόμη και του εξωτερικού, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας.

Πρόκειται, για την Λολίτα Λύμουρα, η οποία θα είναι και με τη… βούλα παίκτρια του Παναθηναϊκού για τον επόμενο χρόνο, «θωρακίζοντας» την περιφερειακή του γραμμή.

Η 30χρονη γκαρντ και πρώην -πλέον- αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας, μίλησε αποκλειστικά στο PANATHINAIKOS24, για την μεταγραφή της στο «τριφύλλι», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα δικαιωθεί με αυτή την επιλογή της, η οποία όπως είπε: «H μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, ήταν όνειρο χρόνων».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για ποιόν λόγο ανυπομονεί να βρεθεί στον «Τάφο του Ινδού»; Θα δείτε παρακάτω…

Αναλυτικά η συνέντευξη της Λολίτας Λύμουρα στο www.panathinaikos24.gr:

O ερχομό σου στον Παναθηναϊκό, αποτελεί αναμφισβήτητα από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές για την φετινή χρονιά…

«Αρχικά θα ήθελα να πω, πως στον Πρωτέα Βούλας, πέρασα δύο όμορφα χρόνια. Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, ήταν όνειρο χρόνων, ωστόσο κάποια εμπόδια χρονοτρίβησαν  αυτή την εξέλιξη.

Όπως και να έχει όμως, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που ανήκω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος. Αυτή είναι η ουσία. Τόσα χρόνια ως αντίπαλος ζούσα και ζήλευα αυτή την ατμόσφαιρα στον «Τάφο του Ινδού» και επιτέλους έφτασε η στιγμή να το ζήσω».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Τα ματς με τον Ολυμπιακό θα δώσουν άλλη οντότητα και θα κάνουν καλό στο γυναικείο μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και από πλευράς ατμόσφαιρας. Ωστόσο, αυτό που απεύχομαι είναι να μην υπάρξουν επεισόδια. Να μη ξεφύγει η κατάσταση».

Παίκτρια πλέον του Παναθηναϊκού, το μήνυμα σου προς τον κόσμο;

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τον τρόπο να δημιουργεί εκρηκτικές ατμόσφαιρες σε όλα τα αθλήματα. Αυτό που θέλουμε είναι γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, να είναι στο πλευρό μας, κάνοντας τις νίκες μας ακόμη πιο εύκολες. Τον θέλουμε δίπλα μας».

Στόχος του Παναθηναϊκού ενόψει και της νέας χρονιάς;

«Πέρυσι η ομάδα έφτασε μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος μας φέτος, είναι να πάρουμε αυτή τη νίκη και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό σίγουρα θα γίνει με σκληρή δουλειά, μόνο έτσι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν. Εμείς  από την πλευρά μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε  είναι να  δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Πες μου δυο λόγια για την δουλειά που γίνεται στη διοίκηση:

«Η διοίκηση γενικά μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό μας, άλλωστε αυτό φαίνεται. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ, έτσι να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται.

Κόσμος, διοίκηση και εμείς, να είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια. Δεν υπάρχει καλύτερη «συνταγή» για μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός, όπως έχω ξαναπεί, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδος».

Πως προέκυψε η πρόταση;

«Ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Μιχαλαριά και τον προπονητή, κύριο Πρέκα, δεν δυσκολεύτηκαν να με πείσουν. Νομίζω ότι θα δικαιωθώ με την επιλογή μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...