ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Καλή εικόνα παρά την σκληρή προπόνηση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τον Άγιαξ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Αποστολή στο Έπε: Βασίλης Μοιρώτσος.

Αναστασίου: «Καλή εικόνα παρά την σκληρή προπόνηση»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού φάνηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τους νέους παίκτες που έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα δεδομένου ότι προπονηθήκαμε σκληρά τις τελευταίες μέρες. Είχαμε οργάνωση, πειθαρχία και το κυριότερο υπομονή. Ο Άγιαξ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Είναι κάποια πράγματα μικρά που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 75’-80’ ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερες ευκαιρίες. Σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Αυτό παραμένει ένα πρόβλημα για μας. Δώσαμε βάρος στην οργάνωση και στην προσαρμογή στο επιθετικό παιχνίδι του Άγιαξ. Αντιδράσαμε πολύ σωστά. Κρατάμε αυτά και στη συνέχεια που θα είναι κάποιοι παίκτες fit θα κάνουμε focus για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για την εικόνα στα δύο ημίχρονα τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε έμφαση να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά και οργάνωση και τα καταφέραμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, τολμήσαμε να παίξουμε ένας εναντίον ενός και δείξαμε ότι η ομάδα έχει υποδομή να κάνει τρεξίματα αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το 4-2-2-2: «Το πλάνο είχε τις δύο πρώτες εβδομάδες το 4-2-2-2. Την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε κάτι άλλο για να προσαρμοστούν οι παίκτες. Αυτό που είχαμε σαν στοιχείο ήταν να αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή την τακτική μας. Θέλουμε να μεταδώσουμε τη γνώση αυτή. Ξέρουμε ποιο είναι το σύστημα που μας ταιριάζει πιο πολύ αλλά πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα μέσα από τέτοια φιλικά».

Για το σύνολο της προετοιμασίας υπογράμμισε: «Οι νέοι παίκτες έδεσαν γρήγορα και έγιναν ένα. Όλοι έθεσαν ψηλά τον πήχη ο καθένας για τον εαυτό του και αυτό σημαίνει κάτι καλό για την ομάδα. Δουλέψαμε σκληρά. Το ίδιο θα γίνει και την άλλη εβδομάδα. Έτσι έπρεπε να γίνει για να είμαστε έτοιμοι».

Για το τι σήμαινε για τον ίδιο το ματς με τον Άγιαξ επεσήμανε: «Είδα αρκετά γνωστά πρόσωπα. Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.