ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Θα βελτιωθούμε»

Σίγουρος για την βελτίωση του Παναθηναϊκού την στιγμή που θα πρέπει, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Τριανταφυλλόπουλος: «Θα βελτιωθούμε»

Ο «Τριάντα» αναφέρθηκε στα δύο πολύ δυνατά τεστ με Μπριζ και Άγιαξ, μίλησε για τις διαφορές της περσινής με την φετινή προετοιμασία και για αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports:

Για τα φιλικά με Μπριζ και Άγιαξ: «Για εμάς και το παιχνίδι το σημερινό και το προηγούμενο ήταν δυο πολύ σοβαρά και σημαντικά τεστ, για να δούμε που βρισκόμαστε, πως είμαστε, τις αδυναμίες μας και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια. Δυο ομάδες, τις οποίες μπορούμε να βρούμε μπροστά μας. Θεωρώ πως με βάση και την κούραση και τη σκληρή δουλειά, που έχουμε κάνει στις προπονήσεις, δείξαμε καλό πρόσωπο κατά διαστήματα μέσα στα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα μερικό καιρό να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε».

Για τις διαφορές της περσινής με την εφετινή προετοιμασία: «Είμαστε σε καλύτερο στάδιο σε σχέση με πέρυσι, αν μπορούμε να συγκρίνουμε την κατάσταση της ομάδας. Νιώθουμε καλύτερα σαν ομάδα και σαν παίκτες, ο καθένας ατομικά. Πιστεύω πως φέτος, μετά την προετοιμασία έχουμε κρατήσει πολλά περισσότερα πράγματα από ότι πέρυσι και μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να κάνει την υπέρβαση: «Το λέγαμε και πέρυσι. Έχουμε ετοιμαστεί σωστά για να κάνουμε την υπέρβαση. Το θέμα για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε μέρα στην προπόνηση και σε κάθε αγώνα, να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι όπως θέλουμε εμείς. Και από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του κεντρικού αμυντικού: «Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλός, όταν είναι υγιής. Το θέμα είναι ότι δίπλα σε παίκτες, όπως ο Σάντσεθ, ο Εσιέν και ο Πράνιτς, εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε, μαζί με τους προπονητές μας. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφασίζει για το τι θα γίνεται στην ενδεκάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα στην προπόνηση 100%, για να βελτιωνόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.